نحوه تعیین ظرفیت چیلر :

همانطور که می دانیم اصولا در واحدهای علمی و فروشگاه ها و مغازه های تجهیزات صنعتی از ظرفیت اسمی چیلر برای معرفی دستگاه چیلر استفاده می شود؛ در واقع در عمل برای مناسب بودن چیلر مشخص شده برای هر مکانی باید ظرفیت واقعی مد نظر باشد. جهت محاسبه ظرفیت چیلر نیازی نیست از کاربردهای آن و یا نوع آن اطلاعی بسیار دقیقی داشته باشید بلکه تعیین ظرفیت چیلر از طریق 3 مولفه زیر صورت می پذیرد :

1- دمای آب ورودی به ساختمان چیلر

2- دمای آب خروجی از ساختمان چیلر و دمای مورد نیاز

3- شدت جریان آب در ساختمان چیلر

 

 

ظرفیت چیلر از وعددی که برای آن عنوان میشوداز جمله مواردی است  که برای طراحی و انتخاب چیلرهای جذبی و یا تراکمی بایستی به آن ها استناد کرد. برای رسیدن به  نحوه محاسبه ظرفیت چیلر نیاز به اطلاعاتی مثل تفاوت دمای ورود و خروج آب و شدت جریان سیال خواهیم داشت. این محاسبات اغلب بر اساس سیستم امریکایی بیان می شود. در صنایع گاهی از تن تبرید برای بیان ظرفیت چیلر کمک گرفته می شود که به راحتی پس از مشخص کردن ظرفیت چیلر می توانید آن را به تن تبرید تبدیل نمود. نکتۀ مهم و حائزه اهمیت در تعیین ظرفیت چیلر این است که ، این ظرفیت تنها ظرفیت اسمی چیلر می باشد. ظرفیتی که در شرایط استاندارد تعیین می شود و برای خرید و فروش و طراحی مورد استفاده قرار می گیرد. این در حالی است که ظرفیت واقعی چیلر در شرایط عملی و با توجه به دمای محیط و دیگر عوامل محیطی باید تعیین شود؛ که می تواند بالاتر و یا پایین تر از ظرفیت اسمی دستگاه باشدما براساس تجریه دریافته ایم که در اکثر اوقات ظرفیت واقعی پایین تر از ظرفیت اسمی چیلر می باشدبطور مثال زمانی که می گویند یک چیلر با ظرفیت واقعی20تن تبرید نیاز می باشد باید چیلر ی با ظرفیت 25 تن تبرید برای مجموعه تهیه کرد تا به نتیجه مطلوب رسید.

باید بدانید که در محاسبۀ ظرفیت چیلر در بازار  بیشتر مواقع از سیستم متریک استفاده نمی شود و از سیستم امریکایی بهره گرفته می شود. برای مثال تفاوت دمای آب باید بر حس درجۀ فارنهایت بیان شود و شدت جریان آب نیز اغلب بر حسب گالن بر دقیقه محاسبه می گردد. فرمول کلی تعیین و محاسبه ظرفیت چیلر به قرار زیر است:

Q=Cp*p*V*dT

·         در فرمول فوق Q نشان دهندۀ ظرفیت چیلر است.

·         Cp ظرفیت گرمایی ویژه آب است؛ که در سیستم امریکایی واحد آن Btu/lb.F است.

·         P نیز چگالی آب است که در واحد امریکایی 33 بوده و واحد آن پوند بر گالن (lb/gallon) است.

·         V نیز حجم چیلر است و در سیستم امریکایی بر حسب گالن تعریف می شود.

·         dT نیز که اختلاف دمای آب یا سیال در زمان ورود و خروج از سیکل چیلر است.

بررسی عملکرد چیلر :

استراتژی های عملکرد ذخیره ی سرمایی ، اغلب به صورت ذخیره سازی کامل و ذخیره سازی ناکامل طبقه بندی می شوند . ذخیره سازی ناکامل را می توان هم به صورت «هم ترازی بار» ( Load Leveling ) و هم به صورت «دماند محدود» (Demand Limiting) به انجام رسانید . این واژه ها به مقدار سرمایی که از زمان اوج به زمان غیر اوج انتقال می یابد ، اطلاق می شوند .

در استراتژی «ذخیره کامل» یا «انتقال بار» تمامی بار ساعت های اوج به ساعت های غیر اوج منتقل می شود .

چیلرهای که بر اساس سیستم ذخیره کامل طراحی شده است ، اغلب در ساعت های غیر اوج با ظرفیت کامل کار می کند . در این حالت تجهیزات تبرید در ساعت های اوج کار نمی کنند و تمامی بار سرمایش از ذخیره سرمایی تأمین می شود . در این سیستم ظرفیت تجهیزات تبرید و ذخیره سازی زیاد است . چنانچه هزینه برق در ساعت های اوج زیاد باشد و یا ساعت های اوج کم باشند ، از این سیستم استفاده می شود . همچنین از این سیستم در ساختمان هایی که نیازمند نوسازی سیستم سرمایش خود هستند ، استفاده می شود .

در استراتژی «ذخیره ناکامل » در ساعت های اوج ، بخشی از بار توسط ذخیره سرمایی و بخش دیگر به وسیله چیلرها تأمین می شود . در این حالت ظرفیت چیلرها و ظرفیت ذخیره سرمایی کمتر از حالت قبل است . این استراتژی می تواند به دو شکل هم ترازی بار (Load Leveling) و دماند محدود (Demand Limiting) انجام شود .

در حالت «هم ترازی» ، در یک رور عادی تابستان ، تجهیزات تبرید و چیلر تراکمی   در طول ۲۴ ساعت شبانه روز با ظرفیت کامل کار می کنند . زمانی که بارها از ظرفیت چیلرها کم ترند ، اضافه ظرفیت ذخیره می شود . زمانی که بارها از ظرفیت چیلرها بیشترند ، ظرفیت «اضافی» از ذخیره سرمایی تأمین می شود . در این روش ظرفیت تبرید و ظرفیت ذخیره سرمایی مورد نیاز به حداقل می رسد . از این روش برای حالتی که در آن بارهای ساعت های اوج به طور قابل ملاحظه از میانگین بارها بیشترند استفاده می شود .

 مهتاب گستر چیلر


تامین تولیدتجهیزات صنعتی وتهویه مطبوع ظرفیت ,چیلر ,ذخیره ,، ,های ,اوج ,می شود ,ظرفیت چیلر ,ساعت های ,های اوج ,شود در ,ظرفیت ذخیره سرمایی ,ذخیره سرمایی تأمینمنبع

چیلر

انواع سیستمهای سپتیک تانک و تصفیه فاضلاب

انواع رزین و احیار رزین

هواساز صنعتی

سختی گیر آب وپارامترهای تولید سختی گیر

چیلرتراکمی مهتاب گستر

منبع کویل دار

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قالب 20 کاشت مو | کاشت مو ارزان دنیای از خوشمزه ها فروش انواع فلزیاب آنتنی | 09197977577 نایس چت|نایس گپ 1001 کتاب میان رشته ای شخصی مرجع تخصصی دانلود کمیک دکتر علی امیراحمدی جراح ومتخصص لاپراسکوپی و زیبایی ، اسلیو معده هر چی کی بخوای هس